DESPRE NOI

Intr-o lume dominata de stirile politice, de crizele economice sau de anxietatea existentiala a traiului zilei de maine, oamenii simt tot mai des nevoia de a se deschide catre spirit si catre stiintele acestua, catre vindecarea la nivel profund care sa echilibreze intr-un mod armonios interiorul cu lumea exterioara agitata si presarata de griji. Nu exista pas mai bun si mai eficient catre aceasta deschidere si armonie decat lectura unei carti care sa introduca cititorul intr-o lume a posibilitatilor nelimitate ale spiritului sau.

Manati si noi – editura TRINITY© – de aceeasi nevoie, am decis ca nu exista modalitate mai potrivita de a ajuta semenii nostri decat prin publicarea unor astfel de carti; carti pentru dezvoltarea mentala, pentru dezvoltarea spirituala sau, pur si simplu, pentru dezvoltarea personala la toate nivelurile existentei. Scopul nostru nu este sa schimbam omenirea intr-o clipita, ci sa ajutam fiecare cititor sa se schimbe in “din ce in ce mai bine”, carte cu carte…

Publicatiile noastre trateaza teme diverse de la minunata arta vindecatoare a Reiki si pana la cristaloterapie si Metafizica Chineza, iar dorinta noastra este ca fiecare cititor, gasindu-si rezonanta in cartile noastre, sa reuseasca sa isi manifeste din zi in zi, tot mai mult, potentialul infinit de creativitate interior, sa reuseasca sa zambeasca cu detasare in fata oricaror provocari ale lumii exterioare.
De aceea, scopul nostru principal este sa dam sansa crearii echilibrului dintre interiorul fiintei si exteriorul cotidian, echilibru de care fiecare dintre noi are nevoie.

Speram ca zambetul satisfactiei si al armoniei sa straluceasca tot mai mult pe fetele cititorilor nostri.
Va dorim asadar LECTURA PLACUTA!
Editura TRINITY©

x

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online.